Hazelnootolie (Biologisch & Koudgeperst)Wat is Hazelnootolie (Biologisch & Koudgeperst? Hazelnootolie (INCI: Corylus Avellana Seed Oil) is een uitzonderlijk lichte "droge olie". Dit betekent dat het direct door de huid wordt opgenomen zonder een vettig laagje achter te laten. Dit maakt het de ideale olie voor de gecombineerde, vette en gevoelige huid. Waar komt Hazelnootolie vandaan? Onze biologische hazelnootolie wordt gewonnen uit de noten van de Hazelaar (botanische naam: Corylus
Shopping security
Each payment you make on thelockerguy is secured with strict SSL encryption and PCI DSS data protection protocols